Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

-Συνελήφθησαν στο Καλαμπάκι τρείς (3) Αλβανοί για καλλιέργεια και πώληση ναρκωτικών!

-Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας που εξάρθρωσε  εγκληματική οργάνωση που καλλιεργούσε και πωλούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας!
Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δύο ομοεθνών του, εκ των οποίον ο ένας κρατείται ήδη από αστυνομική υπηρεσία ενώ ο άλλος αναζητείται

Σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού, που δεν συμμετείχε στην εγκληματική οργάνωση, για παράβαση νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων

Κατασχέθηκαν 911 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα (1) πιστόλι κρότου αερίου
-Εξαρθρώθηκε, χθες (13-10-2011) στην Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εγκληματική οργάνωση που καλλιεργούσε και πωλούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, αποτελούμενη από τρεις (3) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 22, 26 και 32 ετών.

-Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ενδελεχή  αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, τον τελευταίο χρόνο περίπου, είχαν συγκροτήσει δομημένη εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους, η οποία καλλιεργούσε φυτά κάνναβης και πωλούσε ακατέργαστη κάνναβη στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας.

Συγκεκριμένα, χθες (13-10-2011) το μεσημέρι οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έλεγχο, σε οικόπεδο πλησίον της οικίας του 32χρονου, στο Καλαμπάκι-Δράμας, στο οποίο αυτός απέκρυπτε ναρκωτικές ουσίες, όπου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 466,2 γραμμαρίων.

-Ακολούθως, κατόπιν έρευνας σε οικία που διαμένουν ο 26χρονος με τον 34χρονο ομοεθνή του, ο οποίος δεν είναι μέλος της οργάνωσης, πλην όμως συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-          εννέα (9) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 335,5 γραμμαρίων

-          τρία (3) δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 109,3 γραμμαρίων

-          ένα (1) πλαστικό κουτί με σπόρους κάνναβης, βάρους 16,2 γραμμαρίων

-          τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με σπόρους κάνναβης, βάρους 2,1 γραμμαρίων

-          το χρηματικό ποσό των 3.990 ευρώ

-          ένα (1) πιστόλι κρότου - αερίου

-          πενήντα (50) φυσίγγια των 0,45 ιντσών

-          δύο (2) φυσίγγια κρότου

-          δύο (2) εξαρτήματα  εκτόξευσης φωτοβολίδων

-          μία (1) γεμιστήρα

-Η σχετική δικογραφία για τον 26χρονο και τον 34χρονο περιλαμβάνει και την παράβαση του νόμου περί όπλων.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: