Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Σύλληψη δύο (2) ατόμων για απόπειρες κλοπών και κατοχή ναρκωτικών.

-Συνελήφθησαν την (16-11-2011) νυκτερινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 35 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρες κλοπών.
-Ειδικότερα, χθες (16-11-2011) το απόγευμα δύο άτομα αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία στη Δράμα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.
-Ακολούθως, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις και λίγο αργότερα, με τη συνδρομή της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, οι δύο δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Τρεις (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, βάρους 2,2 γραμμαρίων
  • Ένα (1) κατσαβίδι
  • Μία (1) μάλλινη κουκούλα
-Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι συλληφθέντες, ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, άλλες δύο οικίες στη Δράμα, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.
-Σημειώνεται, ότι σε βάρος του 36χρονου η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, διότι η κατασχεθείσα ποσότητα ηρωίνης ανήκει σε αυτόν.
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: