Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Στυγερό έγκλημα στην Ξάνθη -Τρεις Γεωργιανοί λήστεψαν και σκότωσαν στο ξύλο δύο γριούλες.



-Παρά το γεγονός ότι η 71χρονη ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, ο νεαρός Γεωργιανός την έπνιξε με τη πιτζάμα και έλιωσε το κεφάλι της αδερφής της με γροθιές στο κρανίο. Μετά, συνέχισαν να τις σπάνε τα κόκκαλα ενώ ήταν πεθαμένες! Έγκλημα που δείχνει ότι...

και αυτοί δράστες ανήκουν στην πιό απάνθρωπη κατηγορία έμβιων όντων: τους Γεωργιανούς με καμένο εγκέφαλο από τα ναρκωτικά. Ό,τι πιό απεχθές μπορεί να γεννήσει έμβιο ον, στο σύμπαν. Είναι ακραίος ρατσισμός να κρύβει κανείς το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στην κοινωνία από τους καμένους εγκεφάλους νεαρών Γεωργιανών, που είναι σακατεμένοι ψυχικά και διανοητικά από τα ναρκωτικά, από τα 15 τους. Η πρέζα τρελαίνει κι αυτοί την παίρνουν με το κιλό.


-Τρεις Γεωργιανοί ηλικίας 24, 27 και 38 ετών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για την άγρια δολοφονία των δύο ηλικιωμένων αδερφών χθες στα Κομνηνά Ξάνθης. Είχαν μάθει οτι οι αδελφές Κορκοτίδου είχαν χρήματα στο σπίτι τους, από τη μητέρα του ενός που μένει στο χωριό. Μπήκαν με σκοπό τη ληστεία και ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τις άτυχες γυναίκες. Οι δράστες για να εξαναγκάσουν τις δυο γυναίκες να τους παραδώσουν χρήματα ή τιμαλφή τις χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους και στη συνέχεια τις έδεσαν και τις φίμωσαν. Αφού αφαίρεσαν τελικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι των δραστών, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό. Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. 


- Οι αδελφές Κορκοτίδου έμεναν πολλά χρόνια στην Αθήνα και πριν από περίπου μία δεκαετία επέστρεψαν στο πατρικό τους σπίτι στα Κομνηνά. Η εισβολή των δολοφόνων έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στη διώροφη κατοικία που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού. Οι δράστες προσπάθησαν να διαρρήξουν τρία ξύλινα παντζούρια στο ισόγειο και τα κατάφεραν στο τέταρτο. Εσπασαν το τζάμι και μπήκαν στο εσωτερικό, όπου κοιμόντουσαν οι δύο αδελφές. Η 71χρονη Ευτέρπη Κορκοτίδου, με σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν αντιστάθηκε ιδιαίτερα και δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ στη συνέχεια της τύλιξαν το κεφάλι με την πιτζάμα που φορούσε, με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο στο κρεβάτι της. Η 80χρονη αδελφή της, Τατιάνα, ξύπνησε και προσπάθησε να βγει έξω να καλέσει σε βοήθεια. Οι δράστες την ακινητοποίησαν και τη χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα στο κεφάλι, συνθλίβοντάς της κυριολεκτικά το κρανίο. «Ηταν τόση η μανία των δραστών, που σκότωσαν τις δύο ηλικιωμένες και συνέχισαν να τις χτυπούν. Σαν να ξέσπασαν πάνω στις γυναίκες μια απίστευτη οργή που είχαν μέσα τους», είπε στο «Εθνος» ο ιατροδικαστής, Νίκος Κιφνίδης, προσθέτοντας ότι η αναγνώριση για την 80χρονη ήταν δύσκολη, γιατί έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και είχε παραμορφωθεί. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, αλλά οι δύο αδελφές δεν είχαν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ και ο αδελφός τους που μένει σε χωριό της Καβάλας κατέθεσε ότι δεν υπήρχαν στο σπίτι πολύτιμα αντικείμενα.

http://taxalia.blogspot.com/2013/01/blog-post_6857.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: