Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Πρόγραμμα κατάρτισης για τη σαλιγκαροτροφία, στo Kέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Δράμα.



-Ένα πρόγραμμα κατάρτισης που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη σαλιγκαροτροφία, διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Δράμας, με θέμα: «Οργάνωση και διαχείριση μονάδας εκτροφής σαλιγκαριών»
.

-Το πρόγραμμα θα διαρκέσει πέντε ημέρες. Θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013. Τα μαθήματα θα διεξάγονται από τις 08.00΄ π.μ. έως τις 14.00΄ μ.μ., ενώ θα διοργανωθούν και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μονάδες εκτατικής (ανοικτής) και εντατικής (κλειστής) εκτροφής σαλιγκαριών.

-Στο τέλος της εκπαίδευσης θα γίνει γραπτή εξέταση και θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες «Δίπλωμα Συμμετοχής» στο πρόγραμμα κατάρτισης.

-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο «Δήμητρα» Δράμας, στο τηλέφωνο 25210-58175. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι καταρτιζόμενοι δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά.

-Το σεμινάριο αυτό είναι συνέχεια μιας σειράς εκπαιδεύσεων που υλοποιεί ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Δράμα πάνω στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, μετά την επιτυχή διεξαγωγή παρόμοιων ολιγοήμερων προγραμμάτων ως και ημερίδων, ανταποκρινόμενοι σήμερα στην ανάγκη που διαπιστώνεται για την κατάρτιση και άλλων εκτροφέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: