Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας-Συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί για αγορά, πώληση και μεταφορά ναρκωτικών.

Κατασχεθέντα ναρκωτικά


Σύλληψη τριών (3) ημεδαπών για αγορά, πώληση και μεταφορά ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν 684,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης .

-Συνελήφθησαν χθες (8-2-2013) το απόγευμα και το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 30, 32 και 25 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για αγορά, πώληση και μεταφορά ναρκωτικών.
-Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 32χρονος κατέχει και διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση κατά την οποία εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες.

-Αναλυτικότερα, εντόπισαν τον 30χρονο να εξέρχεται από την οικία του 32χρονου και να κατέχει μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6,4 γραμμαρίων, την οποία είχε αγοράσει από αυτόν. Ο 30χρονος προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη τράπηκε σε φυγή, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.

-Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 32χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 669,2 γραμμαρίων

Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά

Το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 32χρονος προμηθεύτηκε την ακατέργαστη κάνναβη από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την μετέφερε στη Δράμα μαζί με τον 25χρονο, οποίος εντοπίστηκε το ίδιο βράδυ και συνελήφθη.

-Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 25χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

-Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ για την περίπτωση του 30χρονου, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: