Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Εξιχνίαση από την Ασφάλεια Δράμας άλλων δύο περιπτώσεων απάτης σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων στη Δράμα και στη Χρυσούπολη Καβάλας.



Ο δράστης είναι 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος αποσπούσε χρήματα, προφασιζόμενος επισκευή βλάβης του αυτοκινήτου του

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδικές έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο ακόμα υποθέσεις απάτης, που είχαν διαπραχθεί, τέλος Απριλίου του 2012 και την 7-4-2013, σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων στη Δράμα και τη Χρυσούπολη Καβάλας αντίστοιχα.

-Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ο 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε εξαπατήσει άλλους δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων στη Δράμα (σχετικό http://dramacity-mailxart.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9.html).

-Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο δράστης, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κατάφερε να αποσπάσει από τους παραπάνω ιδιοκτήτες συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.100 Ευρώ.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στους κατά τόπους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την περαιτέρω διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: