Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Κάλεσμα των Εργαζομένων του Γ.Ν.Δράμας σε διαμαρτυρία την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013.

-Το σωματείο εργαζομένων του Γεν.Νοσοκομείου Δράμας συμμετέχει την Παρασκευή 7-6-2013 στην 24-ωρη απεργία των υγειονομικών ολόκληρης της χώρας, γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών και τεχνικών, και καλούν για συμπαράσταση τους πολίτες της Δράμας με την παρακάτω ανακοίνωση:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚ. ΔΡΑΜΑΣ



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Συμπολίτες- Συμπολίτισσες

Συνάδελφοι- Συναδέλφισσες



-Την Παρασκευή 7 Ιουνίου οι υγειονομικοί ολόκληρης της χώρας, γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί, τεχνικοί, προχωράμε σε 24ωρη απεργία.

-Υπερασπιζόμαστε τη δημόσια και δωρεάν υγεία, την ελεύθερη πρόσβαση και την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης προς όλους τους πολίτες, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, Έλληνες και μετανάστες γιατί η υγεία είναι κοινωνικό δικαίωμα.

-Αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας, την ποιοτική του αναβάθμιση και την υψηλή προσφορά παροχών υγείας.

-Είμαστε αντίθετοι στα σχέδια της συγκυβέρνησης και της τρόικα για τις συγχωνεύσεις που έγιναν και υποβάθμισαν το νοσοκομείο, αλλά κυρίως είμαστε αντίθετοι στο νέο υγειονομικό χάρτη που ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας ο οποίος θα είναι καταστροφή για το δημόσιο σύστημα υγείας και παράδεισος για τους ιδιώτες.

-Ζητάμε την επαρκή στελέχωση του νοσοκομείου, με την πρόσληψη τόσο ιατρικού όσο και νοσηλευτικού, διοικητικού, τεχνικού και βοηθητικού προσωπικού, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία του νοσοκομείου μας.

-Καλούμε όλους τους πολίτες του νομού, τον αντιπεριφερειάρχη και το περιφερειακό συμβούλιο, τους δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια, το Εργατικό κέντρο Δράμας, το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ και τα πρωτοβάθμια σωματεία, όλους τους συλλόγους και φορείς του νομού, την Παρασκευή 7 Ιουνίου ημέρα της πανελλαδικής-πανυγειονομικής απεργίας και ώρα 10:00 στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου της Δράμας για να διαμαρτυρηθούμε και να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο όχι:

-ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

-ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ

-ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ- ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΩΝ

Όλοι μαζί να απαιτήσουμε:

-ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

-ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: