Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Με νέο προπονητή τον Δημήτρη Βασιλειάδη για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014 η Α.Ε.Καλαμπακίου.

-Άνετη εξασφάλιση παραμονής στην Α1 κατηγορία είχαμε για την Α.Ε. Καλαμπακίου στο φετινό πρωτάθλημα, παρότι η ομάδα δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη 6αδα.
-Με καλές εμφανίσεις στα πλέιοφ και 21 βαθμούς στο σύνολο της β’ φάσης, πήρε την 1η θέση και ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο μια χρονιά που ξεκίνησε με αρκετές δυσκολίες. Παρότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας πιστώνεται στον προπονητή και γέννημα θρέμμα του Καλαμπακίου Ζουμπούλη Λαζαρίδη, οι δύο πλευρές διαφώνησαν στο οικονομικό κομμάτι και έλυσαν την φετινή τους συνεργασία.
-Σύμφωνα με πληροφορίες μας η διοίκηση πρότεινε μείωση χρημάτων στον Ζουμπούλη(ήδη ήταν χαμηλός ο μισθός του από την περσινή χρονιά) και όπως ήταν λογικό δεν το δέχθηκε και λύθηκε η συνεργασία. Νέος προπονητής της ομάδας πλέον έχει ανακοινωθεί ήδη ο Δημήτρης Βασιλειάδης περσινός προπονητής του Ποντιακού Αργυρούπολης που έχει δουλέψει και στο παρελθόν στην ομάδα.
Παίκτες που στηρίχθηκε η ομάδα
-Στην φετινή καλή της πορεία η ομάδα στηρίχθηκε σ’ ένα βασικό κορμό.
-Εξαιρετικός σε απόδοση, από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην κατηγορία ο Σαραλιώτης, ενώ στην άμυνα ξεχώρισαν οι Αραμπατζής, Κλόκερι, Κατσαβουνίδης, Παπαληάς, Ιωαννίδης και Μαριάδης.
-Στο κέντρο οι Λεονταρίδης – Μιχαηλίδης – Καραγιαννίδης – Δημήτριου είχαν καλή απόδοση και τις περισσότερες συμμετοχές, ενώ στην επίθεση ξεχώρισε με την εμπειρία και την ικανότητα του στο σκοράρισμα ο Λευτέρης Τζιβανάκης.
Βάιος Καρίνογλου: «Τα καταφέραμε σε μια δύσκολη χρονιά»
-Αντιπρόεδρος στην διοίκηση του Καλαμπακίου ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Βάιος Καρίνογλου, ξέρει καλά την ομάδα και μας μίλησε για την φετινή πορεία και τους μελλοντικούς στόχους: «Η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί σαν διοίκηση αναλάβαμε αργά την ομάδα με αποτέλεσμα να μην ενισχυθούμε όπως θέλαμε. Δύσκολη χρονιά ήταν και για τον προπονητή μα τον Ζουμπούλη που δούλεψε με μειωμένο ρόστερ, αλλά τα κατάφερε μια χαρά και τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια και προσφορά του στην καλή πορεία της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό γι’ αυτό και λύθηκε η συνεργασία μας. Κλείσαμε νέο προπονητή τον Δημήτρη Βασιλειάδη που έχει δουλέψει και στο παρελθόν στην ομάδα, έχουμε χρόνο πλέον να κινηθούμε όπως θέλουμε και στόχος μας είναι να προωθηθούν τα νέα παιδιά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να φτάσουμε χωρίς άγχος βαθμολογικό στην παραμονή μας στην κατηγορία».
Ζουμπούλης Λαζαρίδης: «Θα δώσουν περισσότερα την νέα χρονιά οι μικροί σε ηλικία παίκτες»
-Για όλους και για όλα μας μίλησε ο προπονητής της Α.Ε. Καλαμπακίου Ζουμπούλης Λαζαρίδης. Πιο συγκεκριμένα μας είπε:
Ερ: Ζουμπούλη πως κρίνεις την φετινή πορεία του Καλαμπακίου στην Α1;
Απ: Θέλαμε να κάνουμε μια καλή πορεία χρησιμοποιώντας αρκετούς νεαρούς παίκτες. Μπορεί να μην τερματίσαμε στην πρώτη 6αδα που είχαμε ως στόχο, παρόλα αυτά η πορεία μας ήταν πετυχημένη μια και καταφέραμε με καλές εμφανίσεις να τερματίσουμε στην 1η θέση της δεύτερης 6αδας. Οι νεαροί που ανεβάσαμε από τις Ακαδημίες πήραν χρόνο συμμετοχής και πιστεύω ότι την νέα χρονιά θα δώσουν ακόμη περισσότερα στην ομάδα.
Ερ: Ποια πιστεύεις ότι ήταν τα δύο καλύτερα και ποια τα δύο χειρότερα παιχνίδια της ομάδας στην Α1 φέτος;
Απ: Στα δύο χειρότερα θα έλεγα ότι ήταν τα ματς μέσα στην έδρα μας με τον Ξηροπόταμο που χάσαμε 0-2 και με τον Άγιο Αθανάσιο που ηττηθήκαμε με 2-5.
Στα καλύτερα παιχνίδια μας που συνδυάστηκαν και με νίκη ήταν το εντός έδρας νικηφόρο 5-1 με το Φωτολίβος και το μεγάλο διπλό που κάναμε στην πρωτοπόρο και αήττητη τότε Καλλίφυτο με σκορ 0-1.
Ερ: Ο κόσμος του χωριού ήταν κοντά στην φετινή προσπάθεια που κάνατε;
Απ: Μπορώ να πω ότι φέτος η ομάδα είχε περισσότερο κόσμο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ ότι όσο η ομάδα στηρίζεται σε δικά της παιδιά από τα φυτώρια, τόσο περισσότεροι θα είναι και οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο.
Έχουμε τέτοιους παίκτες με πολύ μέλλον μπροστά τους όπως ο Κώστας Λεονταρίδης και Μάρκος Καπτέλη όπου ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με επαγγελματικές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ που ενδιαφέρονται για την απόκτηση τους.
Ερ: Είσαι ικανοποιημένος από την συνεργασία που είχες με την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές;
Απ: Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχα με την διοίκηση αλλά ειδικά με τους ποδοσφαιριστές κύλησε πολύ καλά η χρονιά και μάλιστα παρότι ήταν η πρώτη μου χρονιά ως προπονητής στην ομάδα, δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα και όλοι οι παίκτες ήταν στο πλευρό μου και γουστάρανε να παίζουν και για μένα.
Ερ: Έχεις συζητήσει πιθανή ανανέωση της συνεργασίας σου και για την νέα χρονιά;
Απ: Ήδη έχω αποχωρήσει από την ομάδα.
Μου έκαναν πρόταση με μειωμένες αποδοχές για την νέα χρονιά και εγώ δεν δέχτηκα και έτσι λύθηκε η συνεργασία μας.
Ερ: Πιστεύεις ότι δίκαια το Νευροκόπι κατέκτησε τον τίτλο;
Απ: Απ’ την στιγμή που μπόρεσε το Νευροκόπι να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από το Δοξάτο στα πλέιοφ, νομίζω ότι δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Ερ: Συμφωνείς με την αναδιάρθρωση από την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα;
Απ: Σαν ιδέα μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν τα πλέιοφ. Πιστεύω ότι όπως ήταν παλιά με περισσότερες ομάδες και ένα πρωτάθλημα δύο γύρων, όπου δεν θα χρειάζεται να παίζεις με μια ομάδα πάνω από δύο φορές, είναι προτιμότερο.
Ερ: Έπαιξες αρκετά χρόνια ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Δόξας. Πως κρίνεις την φετινή πορεία της Δόξας;
Απ: Έπαιξα πολλά χρόνια στην Δόξα, ήμουν αρχηγός και ακόμη και τώρα με τα παιδιά παίζουμε σε φιλικούς αγώνες με τους παλαίμαχους και θυμόμαστε τα παλιά.
Θεωρώ ότι από την έλευση του κ. Τζαναβάρα η ομάδα έκανε ένα σερί και έδειχνε ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Φάνηκε ότι έγινε πολύ καλή δουλειά και νομίζω ότι με λίγη τύχη θα μπορούσε να μπει στα πλέιοφ. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει μέλλον, αρκεί να ενισχυθεί με κάποιους έμπειρους παίκτες και έτσι να πρωταγωνιστήσει την νέα χρονιά.
Ερ: Πόσο έχει επηρεάσει η κρίση το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο;
Απ: Η κρίση έχει επηρεάσει όλη την ζωή των Ελλήνων. Πιστεύω ότι όσοι παίζουν ποδόσφαιρο και το αγαπάνε αυτό που κάνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχει και θα βγαίνουν ταλέντα παικτών. Εδώ ευτύχημα θα είναι να μένει στις υψηλές κατηγορίες η Δόξα για να μην χάνονται αυτά τα ταλέντα.
Ερ: Ζουμπούλη κλείνοντας θέλεις να συμπληρώσεις κάτι;
Απ: Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την πολύ καλή χρονιά που κάναμε και επειδή ποτέ κανείς δεν ξέρει, με κάποιους απ’ αυτούς μπορεί μελλοντικά και πάλι να συνεργαστούμε. Καλό καλοκαίρι σε όλους.
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ /ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΡΑΜΑΣ

Πηγή: http://www.sportdrama.gr/football/a1erasitehniki/15252-2013-07-10-06-29-03

Δεν υπάρχουν σχόλια: