Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Δωρεάν διανομές στο Καλαμπάκι βιβλίων της Καινής Διαθήκης μαζί με έντυπο υλικό και ψηφιακό CD ανάγνωσης της Καινής Διαθήκης.



-Χθές το απόγευμα πολλοί κάτοικοι του Καλαμπακίου έχουν βρεί στις αυλές των σπιτιών τους ή στα μπαλκόνια τους, κάποια νάϋλον σακούλα που περιείχε ένα βιβλίο της Καινής Διαθήκης , έντυπο υλικό και ένα ψηφιακό CD ανάγνωσης της Καινής Διαθήκης, με τίτλο στην σακούλα «Μόνο το Ευαγγέλιο έχει την δύναμη να σώσει την Ελλάδα». Η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κανείς είναι ότι θα πρόκειται για προπαγανδιστικό ή προσηλυτιστικό υλικό κάποιας αίρεσης όπως των μαρτύρων του Ιεχωβά.
 -Σε κάποια όμως υποσημείωση του εντύπου αναφέρουν ότι δεν έχουν σχέση με αιρέσεις, μάρτυρες του Ιεχωβά, Μορμόνους κ.λ.π. και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Εάν ερευνήσεις όμως με προσοχή, θα διαπιστώσεις ότι οι ενέργειες αυτές διανομής της Καινής Διαθήκης είναι της Ευαγγελικής Εκκλησίας ή Προτεσταντών, όπως αυτό φαίνεται στην διαδικτυακή διεύθυνση http://www.kathespiti.gr χωρίς όμως αυτό να το τονίζουν στα έντυπά τους. 
-Αυτά προς ενημέρωση των δημοτών του Καλαμπακίου που τυχόν παρέλαβαν τα υλικά που φαίνονται και στην επισυναπτόμενη φωτογραφία, και τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: