Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αναζητούν ακόμη τον «χρυσό» υπερτυχερό του Τζόκερ στη Δράμα!



-Για Βούλγαρο αγρότη που κέρδισε και έγινε καπνός μιλούν στο Κάτω Νευροκόπι 

 -Με το όνειρο να ανακαλύψουν τον υπερτυχερό του Τζόκερ ζουν οι κάτοικοι του Κάτω Νευροκοπίου στη Δράμα, όπου οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν έναν Βούλγαρο εργάτη από το Χάσκοβο να έχει κερδίσει τα επτά εκατομμύρια ευρώ.
-Την ίδια ώρα, οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου όπου παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο ζητούν από τον «εκατομμυριούχο» μόνον ένα... τηλεφώνημα για να γνωρίζουν ότι πήρε τα χρήματα, αλλά και για να του ευχηθούν καλή τύχη. «Θα θέλαμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας ο υπερτυχερός του Τζόκερ. Να μας πάρει ένα τηλέφωνο, διατηρώντας φυσικά την ανωνυμία του, μόνο για να ξέρουμε ότι εξαργύρωσε το δελτίο. Θα χαρούμε και εμείς και όλο το Νευροκόπι. Και επίσης, θα σταματήσουν τα σενάρια, που ακούγονται από την περασμένη εβδομάδα», αναφέρει ο Παύλος Αμαραντίδης, σύζυγος της ιδιοκτήτριας του πρακτορείου στο Κ. Νευροκόπι, όπου παίχτηκε το δελτίο των που κέρδισε τα επτά εκατομμύρια ευρώ.
Τι υποθέτουν

-Σύμφωνα με το τελευταίο «σενάριο», το υπερτυχερό δελτίο έπαιξε στο Κ. Νευροκόπι ένας Βούλγαρος, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή τα τελευταία δέκα χρόνια. Οπως αναφέρουν κάτοικοι, ο συγκεκριμένος εργάτης δούλευε σε χωράφια με πατάτες και, όταν τελείωναν οι αγροτικές εργασίες, επέστρεφε στην πατρίδα του. Μάλιστα, αυτό που παραξένεψε τους κατοίκους της περιοχής είναι πως ο Βούλγαρος εργάτης «εξαφανίστηκε» μετά την κλήρωση του Τζόκερ, ενώ, σύμφωνα με όσα ακούγονται στο Κ. Νευροκόπι, το συγκεκριμένο άτομο προτίμησε να απευθυνθεί σε πρακτορείο της Αλεξανδρούπολης για να εξαργυρώσει το «χρυσό» δελτίο και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του. Πάντως, ακόμη και οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου θυμούνται πως ο εργάτης είχε παίξει κάποιο δελτίο, ενώ τονίζουν πως ήταν συχνός παίκτης του Τζόκερ.

Τα σενάρια

-Στο μεταξύ, όλες τις προηγούμενες μέρες και κάποιο καινούργιο πρόσωπο βρισκόταν στο... προσκήνιο, καθώς τα σενάρια για την ταυτότητα του υπερτυχερού εξακολουθούν να είναι το κύριο θέμα συζήτησης σε καφενεία, ταβέρνες και καφετερίες. Μία αλλοδαπή, μία ηλικιωμένη γυναίκα, ένας αγρότης, ένας κάτοικος Αλεξανδρούπολης είναι μερικοί μόνον από τους «υπερτυχερούς» της... μιας μέρας, το όνομα των οποίων έχει συζητηθεί στο Κ. Νευροκόπι. «Για πολλές μέρες ακούγαμε πως το δελτίο το κέρδισε μία υπήκοος Βουλγαρίας, που εργαζόταν σε κατάστημα. Φυσικά, η γυναίκα διέψευσε τα πάντα και συνεχίζει να εργάζεται για το μεροκάματο. Επίσης, υπήρχε η φήμη για μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε φύγει από το χωριό για να κάνει μία προγραμματισμένη εγχείρηση.

 -Έλεγαν, μάλιστα, πως στο νοσοκομείο πληροφορήθηκε ότι είναι η τυχερή του Τζόκερ», ανέφερε κάτοικος του Κ. Νευροκοπίου, που ωστόσο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Από την Αλεξανδρούπολη;

-Επίσης, τελευταία είχε κυκλοφορήσει και η φήμη πως ο τυχερός είναι κάποιο άτομο με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, που ήδη εξαργύρωσε το δελτίο και χαίρεται τα κέρδη του. Τα σενάρια όμως δε σταματάνε, αφού αρκεί κάποιος να λείψει έστω και μία μέρα από το χωριό για να του «φορέσουν» την ταμπέλα του υπερτυχερού. «Γίναμε λίγο καχύποπτοι.

 -Ψάχνουμε να δούμε αν έφυγε κάποιος από το χωριό ή αν κάποιος ξοδεύει περισσότερα χρήματα από ό,τι πριν. Νομίζω όμως πως όσο περνάνε οι μέρες, χάνεται και το ενδιαφέρον του κόσμου. Σε λίγο καιρό θα είναι απλά μια ιστορία που θα τη λέμε μεταξύ μας», επισημαίνει καταστηματάρχης της περιοχής. Ωστόσο, συγχωριανός του αναφέρει πως ορισμένοι κάτοικοι αντιμετώπισαν μάλλον με χιούμορ τα σενάρια που τους ήθελαν υπερτυχερούς. «Ο ένας υποδείκνυε τον άλλο. Κάποιοι νευρίαζαν, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν πλάκα και κερνούσαν μερικούς καφέδες. Αργότερα, όμως, παραδέχονταν πως δυστυχώς το τυχερό δελτίο δεν ήταν δικό τους», εξηγεί κάτοικος του Κ. Νευροκοπίου.

Και δεύτερο δελτίο

-Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου, όπου παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο εξηγούν πως ο υπερτυχερός είχε παίξει τελικά και ένα δεύτερο δελτίο των 2,5 ευρώ. «Το ίδιο άτομο έπαιξε δύο δελτία, βρήκα ποια είναι, αλλά φυσικά είναι αδύνατον να θυμηθώ ποιος τα έπαιξε. Τα μεγάλα δελτία με τα συστήματα ή τα πολύ ακριβά είναι πιο εύκολο να θυμάσαι ποιος τα έπαιξε. Πρώτον γιατί σου κάνει εντύπωση το ποσό και δεύτερον γιατί είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με τα απλά δελτία», εξηγεί ο κ. Αμαραντίδης.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ


http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: