Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Tέλος από σήμερα η Δημοτική Αστυνομία στην Δράμα.



-Μία απόλυτα αναγκαία και απαραίτητη υπηρεσία  για τη λειτουργία του Δήμου Δράμας, δυστυχώς αποτελεί από σήμερα οριστικά παρελθόν. Η Δημοτική Αστυνομία στο διάστημα της λειτουργίας της είχε να επιδείξει τεράστιο έργο και προσέφερε τα μέγιστα στην ομαλή λειτουργία της πόλης.

-Η ρύθμιση της κυκλοφορίας και η αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος, η πάταξη του παραεμπορίου και τελευταία η άκρως επιτυχημένη λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης θα λείψουν πλέον από κάθε Δραμινό.  Κάθε ένα από τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας  όχι μόνο έπραξε με απόλυτο αίσθημα ευθύνης το καθήκον του αλλά και υπερέβαλε εαυτόν συμβιβάζοντας την ανάγκη τήρησης της ευταξίας μέσα στην πόλη, με τη διάθεση λειτουργίας στα πλαίσια του προληπτικού και όχι του κατασταλτικού ελέγχου.

-Η υπηρεσία έκλεισε σε στιγμές, που η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Δήμος μας ειδικά, την είχε απόλυτη ανάγκη. Ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι οι Δημοτικοί μας Αστυνομικοί βρίσκονται από σήμερα σε διαθεσιμότητα, αυξάνοντας ουσιαστικά τον κατάλογο των ανέργων στον τόπο μας.

-Ο Δήμος Δράμας στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους αγώνες τους ώστε να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη, η προσπάθεια αυτή όμως συνάντησε την απόλυτα αρνητική στάση των αρμοδίων στα κέντρα αποφάσεων. Η απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας από τους δρόμους της πόλης έχει δημιουργήσει ήδη και θα δημιουργήσει και στο μέλλον ακόμη περισσότερα προβλήματα. Όσοι ευθύνονται για αυτή την κατάσταση καλό θα είναι να αναλογιστούν τι ακριβώς έπραξαν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους πολίτες.

-Ο Δήμος Δράμας καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο αυτές τις αποφάσεις και συμπάσχει με το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται πλέον στις οικογένειες των στελεχών της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας. Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στελέχη της δημοτικής αρχής, υπηρεσιακοί παράγοντες και μέλη του Σωματείου των Δημοτικών υπαλλήλων, σαν μια πραγματική οικογένεια, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας και σε έντονα συγκινησιακό κλίμα ευχήθηκαν στα παιδιά αυτά, που κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να θέσουν σε διαθεσιμότητα, δύναμη και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

-Ο Δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε να απορροφηθεί το σύνολο των Δημοτικών μας Αστυνομικών στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

http://drama-tika.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: