Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ημερίδα στο Κέντρο «Δήμητρα» Δράμας για την Σαλιγκαροτροφία.



-Στα πλαίσια της πληρέστερης ενημέρωσης των εκτροφέων σαλιγκαριών ο ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δράμας, διοργανώνουν σχετική ενημερωτική ημερίδα στη Δράμα.
-Η ημερίδα με θέμα «Σαλιγκαροτροφία: Φθινοπωρινές εργασίες εγκατάστασης ενός εκτροφείου εκτατικής (ανοικτής) εκτροφής», θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 10.30 πμ στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5ο χλμ. Δράμας-Θεσ/νίκης).
-Ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο Αβραάμ Νικολαΐδης, γεωπόνος ειδικός στην εκτροφή των σαλιγκαριών. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο εκτροφέας σαλιγκαριών Χρυσοβαλάντης Αϊβάτογλου, ο οποίος και θα παρουσιάσει στοιχεία για την μονάδα του (εκτατική εκτροφή), καθώς και τις εμπειρίες του.
-Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ορθές πρακτικές που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να έχουν σίγουρα αποτελέσματα και όχι «πισωγυρίσματα». Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και όσοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 25210-58175.

http://www.dramania.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: