Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο σημερινός πρωϊνός ουρανός του Καλαμπακίου…



-Πρωϊνές ώρες σήμερα στο Καλαμπάκι, όσοι παρατήρησαν τον ουρανό , διαπίστωναν  ένα παράξενο φαινόμενο να διαδραματίζεται στο καταγάλανο θόλο του ουρανού. Ενώ δεν υπήρχε ίχνος από σύννεφα και ήταν μια θαυμάσια ημέρα που θύμιζε καλοκαίρι, ο ουρανός ήταν γεμάτος από λευκές ουρές από σύννεφα που σχημάτιζαν διάφορα σχήματα διασταυρούμενα.
-Παρατηρώντας περισσότερο τον ουρανό διαπίστωνες ότι τα διασταυρούμενα αυτά σχήματα λευκού καπνού ήταν έργο των αεροσκαφών που κατέκλυζαν το ουρανό σε διάφορες κατευθύνσεις αφήνοντας πίσω τους την λευκή ουρά.
 -Ενώ με πρόσφατη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας το Μάϊο του 2012 ότι καμμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από το Ελληνικό έδαφος, με τις παραπάνω εικόνες που σχημάτιζαν σήμερα το πρωί στον ουρανό του Καλαμπακίου και όχι μόνο, νομίζω πως θα αρχίσουν και πάλι οι συζητήσεις ότι χημικά πέφτουν στο κεφάλι μας.

-Παραθέτουμε παρακάτω μία έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα www.newsbeast.gr/ σχετικά με έρευνα της Metron Analysis.

 Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Metron Analysis

-Οι ψεκασμοί στη χώρα με χημικά αέρια, ως θεωρία συνωμοσιολογίας, κάνει θραύση σε συζητήσεις «κορυφής και καφενείου», σε επιστημονικά πάνελ, ακόμη και στη Βουλή.

-Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία πρόθεση ψήφου του Σεπτεμβρίου της Metron Analysis, που δημοσίευσε το «Έθνος της Κυριακής», στη σχετική ερώτηση το 33,3% των ερωτώμενων συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9% δεν ξέρει/δεν απαντά.

-Από το σύνολο (33,3%) αυτών που συμφωνούν με την ύπαρξη των «chemtrails», το 10,9% δηλώνει ότ ψηφίζει σήμερα ΝΔ και το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ. Το μεγαλύτερο ποσοστό, όμως, δηλαδή το 28,4% αυτών, παίρνουν τη θέση «άκυρο/λευκό/κανένα», ενώ ιδιαίτερα υψηλά νούμερα θετικής γνώμης απέναντι στα χημικά που πέφτουν στο κεφάλι μας έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με 6,1%, καθώς και το 15,3% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.

-Οι τελευταίοι φαίνεται να είναι πιο κοντά από όλους στη θεωρία των «chemtrails», όπως είναι γνωστοί αυτού του τύπου οι αεροψεκασμοί διεθνώς.
-Οι γυναίκες περισσότερο, και ιδιαίτερα στις ηλικίες από 18-24 ετών, έχουν αυτήν την ανησυχία σε μεγαλύτερο βαθμό, ενώ οι αγρότες με τους εργαζόμενους πιστεύουν πολύ στο παράδοξο φαινόμενο της «λευκής ουράς».
-Για το θέμα αυτό δημιουργήθηκε μάλιστα και ειδική ομάδα δράσης, που θεωρεί ότι με τη ρίψη των «chemtrails» συντελείται γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας. Οι διαδηλώσεις τους και οι ποικίλες δράσεις τους ανάγκασαν σε παρέμβαση το Γενικό  Επιτελείο Αεροπορίας, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση το Μάιο του 2012, ξεκαθαρίζοντας πως «καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από το ελληνικό έδαφος».


Δεν υπάρχουν σχόλια: