Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πάνω από μισό κιλό κάνναβη μετέφερε με την μοτοσυκλέτα του ημεδαπός στην Εγνατία Οδό Θεσ/νίκης Καβάλας (ύψος Μουσθένης).


Κατασχέθηκαν 24 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν πάνω από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης


-Συνελήφθη χθες (18-11-2013) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Μουσθένης), από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

-Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον 56χρονο, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.

-Στο πλαίσιο αυτής, εντόπισαν τον δράστη να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και να κινείται στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, με κατεύθυνση την Καβάλα. -Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, εντόπισαν στην κατοχή του, 24 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 536,4 γραμμαρίων και 3 αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη, τα οποία και κατασχέθηκαν.

-Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 4 γραμμαρίων.

-Κατασχέθηκε επίσης μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Η κατασχεθείσα δίκυκλη μοτ/τα

Δεν υπάρχουν σχόλια: