Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που διαπράχθηκε από 65-χρονο Βούλγαρο στην παραλία Οφρυνίου-Καβάλας.


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος
Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίσθηκε το όχημα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του 

-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που είχε διαπραχθεί την 20/21-7-2013 στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας.

-Για την υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 65χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας για κλοπή και ενός 23χρονου ημεδαπού για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

-Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 65χρονος, την 20/21-7-2013, αφαίρεσε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο από την παραλία Οφρυνίου Καβάλας και στη συνέχεια το διέθεσε, έναντι χρηματικής αμοιβής, στην επιχείρηση περισυλλογής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μετάλλων, που διατηρεί ο 23χρονος δράστης.

-Στο πλαίσιο των ερευνών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εντοπίσθηκε σε χώρο της επιχείρησης του 23χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

-Σημειώνεται ότι ο 23χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας , ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: