Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός στην Καβάλα, για επτά (7) διαρρήξεις οχημάτων και ενός καταστήματος στην Καβάλα.


Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για κλοπές.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, οκτώ (8) διαρρήξεις οχημάτων και καταστήματος, που είχαν διαπραχθεί τις νυχτερινές ώρες της 3/4 και 4/5-4-2014, στην πόλη της Καβάλας.

-Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη προχθές (5-4-2014) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

-Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, τις νυχτερινές ώρες της 3/4 και 4/5-4-2014, διέρρηξε, στην πόλη της Καβάλας, επτά (7) αυτοκίνητα και ένα (1) κατάστημα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 108 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Σημειώνεται ότι ο 24χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, καθώς και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για το ίδιο αδίκημα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια: