Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Συνελήφθη στη Χρυσούπολη-Καβάλας 41-χρονος για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή - οπλοχρησία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.


-Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν 4 Εντάλματα Σύλληψης και 3 καταδικαστικές αποφάσεις των ελληνικών Δικαστικών Αρχών .

-Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της παράνομης οπλοχρησίας, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.  

-Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 23 γλάστρες με φυτά κάνναβης, 1 πιστόλι, 1 τόξο, 46 φυσίγγια, 9 βέλη, ηλεκτρονικές συσκευές και εργαλεία.

-Συνελήφθη χθές Τετάρτη (9-4-2014) το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή - οπλοχρησία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

-Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Είκοσι τρεις (23) γλάστρες με φυτά κάνναβης, ύψους 2-3 εκατοστών

Σπόροι κάνναβης

Μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους δύο (2) γραμμαρίων

Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Ένα (1) πιστόλι 

Ένα (1) τόξο 

Τριάντα επτά (37) φυσίγγια των 9 mm

Εννέα (9) κυνηγετικά φυσίγγια

Εννέα (9) βέλη

Μία (1) γεμιστήρα 

Μία (1) θήκη πιστολιού 

Μία (1) κουκούλα (FULL- FACE)

Ένα (1) ζευγάρι  κιάλια

-Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης στην οικία του 41χρονου: 

Ένα (1) tablet 

Μία (1) τηλεόραση 

Ένα (1) ηχοσύστημα 

Ένα (1) ραδιόφωνο

Δύο (2) αλυσοπρίονα 

Ένα (1) ηλεκτρικό τροχό 

την κατοχή των  οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν προκειμένου να διερευνηθεί το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς. 

-Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι την 5-4-2014 το βράδυ, ο δράστης, ευρισκόμενος εξωτερικά από καφενείο στη Χρυσούπολη, πυροβόλησε μία φορά προς το κατάστημα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, προξενώντας μόνο φθορές σε αυτό.   

-Σημειώνεται επίσης ότι σε βάρος του δράστη, εκκρεμούσαν τέσσερα (4) Εντάλματα Σύλληψης και τρεις (3) καταδικαστικές αποφάσεις των ελληνικών Δικαστικών Αρχών για φοροδιαφυγή. 

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης
 http://www.thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: