Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σόκ στη Θάσο - Συνελήφθη στη Θεσ/νίκη ο «πατέρας» τέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του.


Κυκλοφορούσε ελεύθερος επί τρία ολόκληρα χρόνια.

-Επί τρία χρόνια κυκλοφορούσε ελεύθερος πιστεύοντας πως δεν θα λογοδοτήσει ποτέ για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Όμως το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και τελικά ο «πατέρας τέρας», βρέθηκε στα χέρια της Αστυνομίας και θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του στην Δικαιοσύνη.

-Ο λόγος για έναν 50χρονο από την Θάσο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το βιασμό τις ιδίας του της κόρης, το 2011. Ο 50χρονος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη έπειτα από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί τις Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν πως σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Καβάλας, με την κατηγορία του βιασμού κατ εξακολούθηση της ίδιας του της κόρης, η οποία εκείνη την εποχή ήταν μόλις 14 ετών.

-Τις ανατριχιαστικές του πράξεις, ο 50χρονος τις είχε διαπράξει στην Θάσο, όταν είχε αναλάβει την επιμέλεια της κόρης του καθώς η εν διαστάσει σύζυγος του αντιμετώπιζε το 2011 σοβαρό πρόβλημα υγειας.

-Ο «πατέρας τέρας» έπαιρνε το ανήλικο παιδί στα δάση της περιοχής και με απειλές το υποχρέωνε να δέχεται τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις, ζώντας το ανήλικο κορίτσι στα χέρια του ιδίου της του «πατέρα» έναν εφιάλτη χωρίς τελειωμό.

-Το παιδί όμως δεν άντεξε άλλο να βιάζεται σχεδόν καθημερινά από τον ίδιο το γονιό της με αποτέλεσμα όταν βρήκε την ευκαιρία να εξιστορήσει στην μητέρα της την κόλαση που ζούσε στην Θάσο.

-Βέβαια η μητέρα του παιδιού είχε καταγγείλει τότε τον «πατέρα τέρας» με αποτέλεσμα να αναζητηθεί από την αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί.

-Ωστόσο ο ίδιος είχε προλάβει να φύγει από το νησί προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του, με αποτέλεσμα η Δικογραφία που είχε σχηματισθεί σε βάρος του να φθάσει στα χέρια του Ανακριτή, οποίος και είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

-Τελικά συνελήφθη χθες στην Θεσσαλονίκη, έπειτα από έλεγχο που του έκαναν Αστυνομικοί, οι οποίοι διαπίστωσαν πως έχουν στα χέρια τους τον «πατέρα» που βίαζε το ίδιο του το παιδί. Ο 50χρονος σήμερα οδηγήθηκε στην Καβάλα προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: