Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ανατροπή λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ξάνθης που κατευθύνονταν στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

-Άγιο είχαν οι επιβάτες του υπεραστικού λεωφορείου Ξάνθης σήμερα το απόγευμα που εκτελούσε το δρομολόγιο Ξάνθη - Θεσσαλονίκη. Το λεωφορείο που τους μετάφερε εξετράπη την πορείας του και έπεσε μέσα σ’ ε ένα χαντάκι παραπλεύρως του οδοστρώματος.

-Το ατύχημα συνέβη στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Πετροχωρίου, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ξάνθης, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το λεωφορείο να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί μέσα στο χαντάκι που βρισκόταν στα δεξιά του οδοστρώματος.

-Από την ανατροπή δεν τραυματίστηκε κανένας από τους επιβαίνοντες ωστόσο ήταν όλοι τους σοκαρισμένοι από το συμβάν.

-Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με δύο οχήματα και μεγάλη δύναμη πυροσβεστών, που ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό και την παροχή βοηθειών στους επιβαίνοντες του υπεραστικού λεωφορείου.

-Το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ανέλαβε τη διενέργεια προανάκρισης για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ ένα δεύτερο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ξάνθης έσπευσε στο σημείο για να μεταφέρει τους επιβάτες στον προορισμό τους.

http://blog.net.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: