Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τετραήμερο ενημερωτικό σεμινάριο για αμπελουργούς, διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Δράμα.


Τετραήμερο ενημερωτικό σεμινάριο για αμπελουργούς, διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας και την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, στη Δράμα.

-Το θέμα της εκπαίδευσης είναι  «Μαθήματα αμπελουργίας», θα ξεκινήσει την Δευτέρα 12 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014. Τα μαθήματα θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5ο χλμ. Δράμας - Θεσσαλονίκης).

-Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα θρέψης-λίπανσης, φυτοπροστασίας, βασικές τεχνικές οινοποίησης, πρακτική άσκηση σε αμπελουργική εκμετάλλευση καθώς και επίσκεψη σε οινοποιητική μονάδα της περιοχής.

-Τα μαθήματα, είναι συνολικής διάρκειας 20 ωρών, με ώρες διεξαγωγής  από τις 09.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. Με την λήξη της εκπαίδευσης θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες «Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης» και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

-Η συμμετοχή στο σεμινάριο δεν απαιτεί οικονομική επιβάρυνση.

-Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας 25210-58175 (κ. Αναστασιάδη Άνθιμο), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση drogeeka@otenet.gr, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και κινητό τηλέφωνο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

http://www.dramania.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: