Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Χρησιμοποιούσαν πλαστά εισιτήρια για τις μετακινήσεις τους με αστικό λεωφορείο στην Καβάλα.


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην Καβάλα, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης.

-Συνελήφθησαν χθες (13-5-2014) το βράδυ και σήμερα (14-5-2014) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 29 και 28 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης.

-Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο και έκανε χρήση παραποιημένου εισιτηρίου, του οποίου είχε αποσβεσθεί το μελάνι της προηγούμενης χρήσης του.

-Στην κατοχή του 29χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 17 παραποιημένα εισιτήρια και 3 αποκόμματα εισιτήριων.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 29χρονος προμηθεύτηκε τα παραποιημένα εισιτήρια, από τον 28χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς σήμερα το πρωί και συνελήφθη.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ ο 28χρονος έχει απασχολήσει επίσης για πλαστογραφία και απάτη.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.



-Παρόμοια περίπτωση δημοσιεύτηκε την 26-4-2014





Δεν υπάρχουν σχόλια: