Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) διαρρήξεις κυλικείων σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σχολεία της Δράμας.


Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για κλοπές.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, πέντε (5) διαρρήξεις κυλικείων σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σχολεία της Δράμας, οι οποίες είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό Ιανουάριος – Μάιος 2014.

-Κατά τη διάρκεια των ερευνών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 16χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας και ενός 17χρονου ημεδαπού, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

-Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν πέντε (5) κυλικεία σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σχολεία της πόλης, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 118 ευρώ και διάφορα είδη ροφημάτων και τροφίμων, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ περίπου.

-Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα ροφήματα και τρόφιμα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο τους, καθώς και ένα διαρρηκτικό εργαλείο, που επίσης κατασχέθηκε.

-Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

-Η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: