Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη 43-χρονος στην Δράμα για διακεκριμένες κλοπές και διακεκριμένες φθορές σε Ι.Χ. αυτοκίνητα.


Μέσα σε μία νύχτα διέρρηξε 12 Ι.Χ. αυτοκίνητα στη Δράμα. 

-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δώδεκα (12) διαρρήξεις οχημάτων, που διαπράχθηκαν το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτης 15/16-7-2014, στην πόλη της Δράμας.

-Συνελήφθη την Τετάρτη (16-7-2014), τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διακεκριμένες φθορές.  

-Αναλυτικότερα, ο 43χρονος, την Τετάρτη(16-7-2014), τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, διέρρηξε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του, καθόσον έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του και τράπηκε σε φυγή. 

-Ακολούθως, μετά από την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης, το ίδιο βράδυ (15/16-7-2014), διέρρηξε άλλα έντεκα (11) οχήματα, στην πόλη της Δράμας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, συνολικά: 

το χρηματικό ποσό των 217 ευρώ, 12 λέβα Βουλγαρίας και 10 ρούβλια Ρωσίας 

1 κινητό τηλέφωνο 

3 κάρτες ανάληψης χρημάτων 

1 βραχιόλι 

διάφορα έγγραφα

-Στην κατοχή του 43χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς επίσης ένας φακός. 

-Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας. 

http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: