Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

11-η Γιορτή Καλαμποκιού 2014 στο Καλαμπάκι!


 Σαββάτο 2 Αυγούστου 2014
-Μετά την χθεσινή (1-8-2014) διακοπή της Γιορτής Καλαμποκιού λόγω ξαφνικής κακοκαιρίας που ξέσπασε λίγο μετά την έναρξη, σήμερα (2-8-2014) στέφθηκε με επιτυχία η 11-η Γιορτή καλαμποκιού 2014.
-Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην γιορτή και απόλαυσε τα προϊόντα του καλαμποκιού (ψητό, βραστό, ποπ-κόρν και την παραδοσιακή μπομπότα) που διένειμαν δωρεάν οι εθελοντές εργαζόμενοι για την Γιορτή του καλαμποκιού δημότες του Καλαμπακίου, για τους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσφορά τους.

-Επίσης παρακολούθησαν παραδοσιακούς χορούς από τα μέλη γειτονικών πολιτιστικών Συλλόγων και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου.

-Η βραδιά έκλεισε με την λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα του Βαγγέλη που χάρισε στους παραβρισκόμενους το κέφι με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια.

-Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπευθύνων της εκδήλωσης, λόγω της ματαίωσης της 1-ης ημέρας λόγω κακοκαιρίας,  η Γιορτή θα επαναληφθεί και αύριο Κυριακή (3-8-2014) με παραδοσιακούς χορούς και λαϊκή βραδιά, ενώ η εκδήλωση Παράσταση χορού 2014 της Σχολής χορού  «Κεντρική Σκηνή» μετατίθεται για την επομένη, την Δευτέρα 4-8-2014. 
-Παρακολουθείστε παρακάτω ένα ολιγόλεπτο βίντεο από την αποψινή εκδήλωση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: