Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από οικίες, επιχειρήσεις και κυλικείο στην Καβάλα.


Συνελήφθη ένας 21χρονος ημεδαπός για κλοπές και σχηματίσθηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα σε βάρος ακόμη ενός 18χρονου ημεδαπού.

-Εξιχνιάστηκαν μετά από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 6 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από οικίες, επιχειρήσεις και κυλικείο, που είχαν διαπραχθεί, το τελευταίο 15ήμερο, στην πόλη της Καβάλας.

-Συνελήφθη χθες (12-8-2014) το βράδυ, στην Καβάλα, από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, ένας 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ στη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται επίσης ένας 18χρονος ημεδαπός, συνεργός του.

-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι, την 11/12-8-2014, διέρρηξε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 150 Ευρώ και 1 ρολόι χειρός.

-Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι ο 21χρονος, την 29-7-2014, μαζί με τον 18χρονο, διέρρηξαν την ίδια οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 500 Ευρώ.

-Επίσης προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε το κυλικείο σχολείου και μια επιχείρηση, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα ροφήματα, τρόφιμα και 1 φακό, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλη μια επιχείρηση και μια οικία, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το αφαιρεθέν ρολόι και ο φακός, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

-Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: