Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα στην Καβάλα για κλοπή χρημάτων από όχημα στη παραλία του Μυρτόφυτου-Καβάλας, και κατοχή ναρκωτικών.


-Συνελήφθησαν χθες (18-8-2014) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 59χρονος και μία 49χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

-Ειδικότερα, οι δύο δράστες, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην παραλία Μυρτόφυτου Καβάλας, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο όχημα, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και διέφυγαν επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους δράστες στην Καβάλα και να τους συλλάβουν.

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,5 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: