Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Με πρόσχημα την σύναψη ερωτικού δεσμού, δύο (2) αλλοδαποί έπεισαν δύο κοπέλες από την Καβάλα να εγκατασταθούν μαζί τους στην Θεσ/νίκη και στη συνέχεια τις υποχρέωναν να εκδίδονται επ΄αμοιβή στους δρόμους της Θεσ/νίκης.


Εξιχνιάσθηκε υπόθεση σωματεμπορίας σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών.

-Η επισταμένη έρευνα και η συνεργασία αστυνομικών του Τμήματος Αντιμετώπισης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης σωματεμπορίας σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών.

-Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της Σωματεμπορίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

-Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο άντρες, με το πρόσχημα σύναψης ερωτικού δεσμού, έπεισαν δύο ημεδαπές γυναίκες 20 και 19 ετών, να εγκαταλείψουν την πόλη της Καβάλας και να εγκατασταθούν στη Θεσσαλονίκη μαζί τους, σε διαφορετικές κατοικίες, ενώ από τον Μάρτιο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, με τη χρήση σωματικής βίας και απειλές κατά της ζωής τους, προέβαιναν στην επ’ αμοιβή έκδοσή τους σε διάφορους δρόμους της Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας οι ίδιοι τα χρηματικά ποσά.

-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 21χρονου αλλοδαπού, εντοπίσθηκαν ο ίδιος και ο 42χρονος πατέρας του, οι οποίοι συνελήφθησαν διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. Σε βάρος τους θα εφαρμοστεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης.

-Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

http://www.astynomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: