Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ο Δήμος Δοξάτου βραβεύει τον μαθητή του Α΄ΓΕΛ Καλαμπακίου ΤΣΙΝΤΣΙΛΙΔΑ Δημήτριο για την διάκρισή του στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», που έγινε στην Αθήνα την 28-2-2015 καταλαμβάνοντας την 2-η θέση.



-Σήμερα 30 Μαρτίου 2015 απογευματινές ώρες, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Καλαμπακίου, ο Δήμαρχος Δοξάτου κ.Δαλακάκης Δημήτριος, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Δοξάτου, βράβευσε τον μαθητή του Α’ ΓΕΛ Καλαμπακίου ΤΣΙΝΤΣΙΛΙΔΑ Δημήτριο απονέμοντας σ΄αυτόν τιμητική πλακέτα για την διάκρισή του στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», που έγινε στην Αθήνα την 28-2-2015, και στην οποία έλαβαν μέρος 420 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου απ’ όλη την Ελλάδα. Στον διαγωνισμό αυτό έλαβε την 2-η θέση και βραβεύτηκε την 1-3-2015 στην Μεγάλη αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

-Επίσης κατά τον χθεσινό διαγωνισμό που έγινε στη μνήμη του Βασίλη Ξανθόπουλου και συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Δράμας και ο Σύλλογος θετικών Επιστημόνων Δράμας, λαμβάνοντας μέρος μαθητές των τριών τάξεων των Λυκείων του Ν.Δράμας, ως εξής: Α΄ τάξη (35 μαθητές), Β΄τάξη (33 μαθητές) και Γ΄τάξη (25 μαθητές), ο μαθητής ΤΣΙΝΤΣΙΛΙΔΑΣ Δημήτριος διαγωνιζόμενος για την Α΄τάξη Λυκείου αναδείχτηκε 1-ος συγκεντρώνοντας μάλιστα την μεγαλύτερη βαθμολογία και στις τρείς τάξεις.

-Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο μαθητής της Α΄τάξης Λυκείου Καλαμπακίου ΤΣΙΝΤΣΙΛΙΔΑΣ Δημήτριος έχει βραβευτεί κατ΄επανάληψη σε παρόμοιους και διεθνείς διαγωνισμούς με Α΄και Β΄θέσεις που είναι για τον ίδιο και την οικογένεια του μια μεγάλη διάκριση, αλλά και μεγάλη τιμή για μας τους Δραμινούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: