Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Αφού αφαίρεσαν το κλειδί της οικίας συγγενικού τους προσώπου στη Δράμα, δύο νεαροί 18 και 15 ετών αντίστοιχα, εισέρχονταν σε αυτήν και αφαιρούσαν τμηματικά χρήματα και κοσμήματα.


Δύο από τους δράστες συνελήφθησαν - Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, απόπειρας κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή από οικία της Δράμας.

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 58, 18 (άντρες) και 15 (γυναίκα) ετών και ενός 22χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, απόπειρα κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

-Συνελήφθησαν χθες (7-5-2015) το πρωί, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 18 και 15 ετών.

-Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες, αφού αφαίρεσαν το κλειδί της οικίας συγγενικού τους προσώπου (44χρονης ημεδαπής), το τελευταίο 20ήμερο, εισέρχονταν σε αυτήν αφαιρώντας, τμηματικά, από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

-Από τη συνέχεια της έρευνας προέκυψε επίσης ότι ο 18χρονος μαζί με τον 22χρονο διέθεσαν, έναντι χρηματικού ποσού, μέρος από τα παραπάνω κλοπιμαία στο ενεχυροδανειστήριο του 58χρονου.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: