Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Οικογενειακή ιστορία σε χωριό της Δράμας με εξυβρίσεις, απειλές, υλικές ζημιές και πρόκληση σωματικών βλαβών.


-Χειροπέδες σε δύο άνδρες και έναν ανήλικο, όλα μέλη της ίδιας οικογένειας.

-Έβρισε τη νύφη του και έσπασε το Ι.Χ. του αδελφού του. 

-Αδελφός και ανιψιός τον σακάτεψαν στο ξύλο στη συνέχεια.

-Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχθησαν το απόγευμα της Τρίτης σε ένα χωρίο αλλά και την πόλη της Δράμας με πρωταγωνιστές τέσσερα μέλη μιας οικογένειας.

-Όλα ξεκίνησαν, όταν λόγω οικογενειακών διαφορών, ένας 47χρονος μετέβη στην οικία του αδελφού του όπου βρισκόταν η νύφη του, 37 ετών. Ο 47χρονος αφού πρώτα την εξύβρισε και την απείλησε με ένα μαχαίρι στη συνέχεια με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου (σιδερένια δοκό) προκάλεσε φθορές στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 44χρονου αδελφού του. 

-Ακολούθως ο πρώτος δράστης αποχώρησε ωστόσο το… οικογενειακό επεισόδιο συνεχίστηκε μιας και ο 44χρονος αδελφός του 47χρονου μαζί με τον γιό του, μόλις 17 ετών, αφού πληροφορήθηκαν το τι είχε συμβεί εντόπισαν τον 44χρονο και τον τραυμάτισαν με τη χρήση μαχαιριού και σωματικής βίας. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας όπου και νοσηλεύεται ενώ και οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. 

-Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση δύο μαχαιριών, συνολικού μήκους 35 και 22 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκε και η σιδερένια δοκός.

-Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διακεκριμένες φθορές, παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας, απειλή και απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση κατά περίπτωση.


http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: