Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Τα τελικά αποτελέσματα για 32.433 θέσεις ανέργων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας 2015 από τον ΟΑΕΔ.


-Οι επιλεγέντες για τοποθέτηση άνεργοι καλούνται να προσέλθουν άμεσα στις υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν Συστατικό Σημείωμα Υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

-Με απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ κ. Μαρίας Καραμεσίνη αναρτήθηκαν την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, και ώρα 11 π.μ., στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, και στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες/Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης "Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης".

-Οι επιλεγέντες για τοποθέτηση άνεργοι καλούνται να προσέλθουν άμεσα στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν Συστατικό Σημείωμα Υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

-Για τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα / "Οδηγός Εφαρμογής Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα" και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).




Δεν υπάρχουν σχόλια: