Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.


Συνελήφθησαν 8 ημεδαποί σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης, της Ξάνθης και της Καβάλας.
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κατεργασμένης κάνναβης, ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

-Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιούνται καθημερινά στη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το διήμερο 9 και 10-7-2015, σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης, της Ξάνθης και της Καβάλας, συνολικά οκτώ (8) ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως 61 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών.

-Ειδικότερα στη πρώτη περίπτωση , την 9-7-2015 το πρωί, στην Ξάνθη, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν έναν 47χρονο ημεδαπό, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

-Στη δεύτερη περίπτωση , την 9-7-2015 το μεσημέρι, στην Καβάλα, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος.

-Στη τρίτη περίπτωση , την 10-7-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Εχίνου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 21, 23 και 24 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. στο οποίο επέβαιναν εντόπισαν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5,53 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

-Στην τέταρτη περίπτωση , την 10-7-2015 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν έναν 20χρονο ημεδαπό, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), η οποία κατασχέθηκε.

-Στην πέμπτη περίπτωση , επίσης 10-7-2015 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη, από αστυνομικούς το υ Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, μία 24χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

-Τέλος, στην έκτη περίπτωση, την 10-7-2015 το βράδυ, στην Ξάνθη, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν έναν 61χρονο ημεδαπό, διότι εντόπισαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, έξι (6) δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα οποία κατασχέθηκαν.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

-Οι αστυνομικές έρευνες για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: