Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Με πλαστή επιταγή αγόρασε Δ.Χ.Φ. αυτ/το από περιοχή του Δήμου Δοξάτου - Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 52χρονου για απάτη και πλαστογραφία.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, υπόθεση απάτης σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, που είχε διαπραχθεί την 30-8-2015.

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 52χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία.

-Αναλυτικότερα, ο 51χρονος δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άντρα, ο οποίος επιθυμούσε να αγοράσει το Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητό του. Μετά την τηλεφωνική τους συμφωνία για την αγοραπωλησία του οχήματος, ο υιός του 51χρονου συναντήθηκε με τον παραπάνω άντρα, στη Θεσσαλονίκη, όπου του παρέδωσε το αυτοκίνητο, παραλαμβάνοντας από αυτόν μια τραπεζική επιταγή, χρηματικού ποσού 22.140 ευρώ.

-Κατά τη διαδικασία εξαργύρωσης της επιταγής, ο 51χρονος διαπίστωσε ότι είναι πλαστή και κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψαν τα στοιχεία του 52χρονου δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτη και πλαστογραφία.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: