Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη ένας 17-χρονος στην Ξάνθη για κλοπή που διέπραξε από οικία στην Καβάλα.


Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται άλλος ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

-Συνελήφθη χθες (18-11-2015) το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή από οικία.

-Στη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας περιλαμβάνεται ένας ακόμη 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

-Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι, όπως προέκυψε, την 17-11-2015, ενεργώντας από κοινού με έναν ακόμη 17χρονο, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε, διέρρηξαν οικία στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

-Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην δικαιούχο του.

-Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Επισημαίνεται ότι ο δεύτερος 17χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και κλοπές, ενώ την 15-6-2015 διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν και έκτοτε αναζητείται.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: