Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν σε χωριό της Ροδόπης ένας 77-χρονος και ένας 55-χρονος για κατοχή ναρκωτικών.


Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 278,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 10,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

-Συνελήφθησαν χθες (4-11-2015), στην Κομοτηνή και σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 77 και 55 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, χθες το πρωί, στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 77χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει στην οικία του:

 10 συσκευασίες και 8 γυάλινα δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 229,3 γραμμαρίων

 3 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 10,2 γραμμαρίων

 15 αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό

 σπόρους κάνναβης

 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

-Ακολούθως, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Ροδόπης, συνέλαβαν τον 55χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του και σε έτερο κτίσμα, 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 49 γραμμαρίων, κλώνους κάνναβης και 2 χρησιμοποιημένα αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό. 

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και η ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής .


Δεν υπάρχουν σχόλια: