Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Μουσική εκδήλωση για τη συγκέντρωση ειδών διατροφής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δοξάτου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μουσική εκδήλωση για τη συγκέντρωση ειδών διατροφής για το κοινωνικό παντοπωλείο.

-Ο Δήμος Δοξάτου στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής διοργανώνει μουσική εκδήλωση για τη συγκέντρωση ειδών διατροφής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

-200 χορωδοί από τη μικτή χορωδία Καλαμαριάς, τις Χορωδίες Αγίου Αθανασίου, Καλαμπακίου, Κυργίων, Δοξάτου, το Μουσικοχορευτικό & Μορφωτικό Σύλλογο Αμυγδαλεώνα και 100 μουσικοί από τις ορχήστρες του Δήμου Δοξάτου και του Δήμου Καλαμαριάς παρουσιάζουν μαζί ένα ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι, με αναφορές από το ρεμπέτικο τραγούδι μέχρι αποσπάσματα από το Άξιον εστί και τον Μάνο Χατζιδάκι.

-Καλούμε λοιπόν όλους τους συνδημότες μας να παρευρεθούν σε αυτό το μουσικό ταξίδι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Δοξάτου προσφέροντας είδη διατροφής για την ενίσχυση των οικονομικά πληγέντων συνδημοτών μας.

-Ας προσφέρουμε όλοι από το υστέρημά μας ό,τι μπορούμε σε συσκευασμένα τρόφιμα όπως Λάδι, Συμπυκνωμένα Γάλατα, Σάλτσες, Παιδικές τροφές, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαριότητας κλπ.

-Ας συνδράμουμε όλοι σ’ αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου Δοξάτου που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΣΤ.Ο.Π.,τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Καλαμπακίου Άγιο Βασίλειo», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμπακίου Δράμας, τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό  Σύλλογο Δοξάτου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου « η Βοϊράνη», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής «Ορφέας», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυργίων «Αρίων», τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Δοξάτου  « οι Φίλιπποι» και τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας

-Ευχαριστούμε τέλος θερμά και τους χορηγούς της εκδήλωσης μας, Τηλεόραση και Ραδιόφωνο STAR Δράμας, Εργασία Σύν, Ράδιο Melody, Dramini.gr, Μουσικά Όργανα - Ηχητικά Τζίβανάκη Ιωάννη, Ξενοδοχείο Αχίλλειον Παλλάς, Ταβέρνα Πλατάνια στο Κεφαλάρι και Άνθη Φυτά Χοροζοπούλου  Τούλα.

  Από το Γραφείο Δημάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια: