Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Δύο άτομα 28 και 25 ετών ήταν οι δράστες της διάρρηξης-κλοπής σε κατάστημα των Λευκογείων-Δράμας.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, διάρρηξη καταστήματος, που διαπράχθηκε, την 14-1-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Δράμας.

-Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 28 και 25 ετών, για διακεκριμένη κλοπή, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται άλλος ένας άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

-Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι τρεις (3) δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν κατάστημα στα Λευκόγεια Δράμας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 620 πακέτα τσιγάρων και τα χρηματικά ποσά των 3.120 ευρώ, 100 δολαρίων Αυστραλίας και 80 λιρών Τουρκίας, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, εντόπισαν το παραπάνω όχημα. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία, δύο (2) ζευγάρια γάντια, καθώς επίσης όλα τα αφαιρεθέντα πακέτα τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για εκβίαση και κλοπή.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: