Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα στη Δράμα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου.


-Συνελήφθησαν σήμερα (7-1-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας 70, 67, 62, 57, 45, 42 και 41 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

-Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), κατά τη διάρκεια του οποίου εντόπισαν τον 57χρονο, ιδιοκτήτη του, να επιτρέπει στους υπόλοιπους πέντε δράστες, ηλικίας 70, 67, 45, 42 και 41 ετών, τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «Ζάρια».

-Ο 62χρονος δράστης, ο οποίος βρισκόταν στην πόρτα του καταστήματος, λειτουργώντας ως τσιλιαδόρος, κατηγορείται επίσης για το αδίκημα της απείθειας, καθόσον παρεμπόδισε την είσοδο των αστυνομικών στο κατάστημα.

-Στο εσωτερικό του καταστήματος και την κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

8 ζάρια

το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ

-Σημειώνεται ότι ο 70χρονος και ο 57χρονος έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα, ενώ ο 42χρονος για παράβαση του νόμου περί όπλων και μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: