Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Δράμας και Καβάλας.


-Συνελήφθησαν χθες (12-4-2016), στους νομούς Δράμας και Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Καβάλας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 51, 23, 23 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 51χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 10,7 γραμμαρίων και μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

-Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στη Δράμα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον έναν 23χρονο, διότι κατείχε ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

-Στην τρίτη περίπτωση, λίγες ώρες αργότερα, σε χωριό της Δράμας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 22χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6 γραμμαρίων και έναν (1) μεταλλικό τρίφτη.

-Στην τέταρτη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε άλλο χωριό της Δράμας, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον δεύτερο 23χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του εντόπισαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και έναν (1) μεταλλικό τρίφτη.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο μεταλλικοί τρίφτες.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν οι Ομάδες Δίωξης Ναρκωτικών των Τμημάτων Ασφαλείας Δράμας και Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: