Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Συνελήφθησαν 2 άτομα 31 και 35 ετών σε δασική περιοχή των Σερρών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.


Σε δασική δύσβατη περιοχή εντοπίστηκαν 44 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν καθώς και κλώνοι φυτών κάνναβης βάρους σχεδόν 2 κιλών.

-Οι συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, οδήγησαν στη σύλληψη 2 ατόμων, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε δασική περιοχή των Σερρών.

-Πρόκειται για 2 ημεδαπούς ηλικίας 31 και 35 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της παράβασης της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της κλοπής .

-Ειδικότερα, χθες (01-06-2016) το βράδυ, οι προαναφερόμενοι πήγαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 31χρονος σε δασική δύσβατη περιοχή των Σερρών, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν συνολικά  44 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

-Ακολούθως πραγματοποιήθηκε έρευνα στον ίδιο χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλώνοι κάνναβης συνολικού βάρος 1 κιλού και 998 γραμμαρίων, καθώς και διάφορα σκαπτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια.

-Σημειώνεται ότι το παραπάνω κατασχεθέν δίκυκλο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το 2004 από περιοχή της Αθήνας.

-Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: