Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Βόλτα με κλεμμένο αμάξι σε χωριό της Δράμας έκαναν τρία (3) άτομα 39, 34 και 32 ετών τα οποία και συνελήφθησαν.


Την προηγούμενη ημέρα είχαν αφαιρέσει από την Καβάλα και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών των Τμημάτων Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας, δύο (2) κλοπές οχημάτων, που διαπράχθηκαν την 9 και 10-6-2016, στην Καβάλα.

-Συνελήφθησαν χθες (10-6-2016) το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 32, 34 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Αναλυτικότερα, οι δράστες, το μεσημέρι της 10-6-2016, αφαίρεσαν, από την Καβάλα, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού πραγματοποιήθηκαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, το ίδιο απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, να συλλάβουν τους τρεις δράστες, τους οποίους εντόπισαν να επιβαίνουν στο αφαιρεθέν όχημα.

-Ακολούθως, από την αστυνομική έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε επίσης ότι οι τρεις ημεδαποί, την 9/10-6-2016, αφαίρεσαν, από την πόλη της Καβάλας, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα..

-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και το αφαιρεθέν δίκυκλο, το οποίο επίσης αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

-Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ οι δύο από αυτούς, ηλικίας 39 και 32 ετών, έχουν απασχολήσει επίσης για ληστεία.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: