Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Συνελήφθησαν στην Θάσο δύο Αλβανοί 24 και 20 ετών ενώ αναζητείται έτερος 22-χρονος Αλβανός, για κλοπή και αποδοχή – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, κλοπή από οικία, που διαπράχθηκε την 16-8-2016 το μεσημέρι, σε χωριό της Θάσου.

-Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 24, 22 και 20 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

-Συνελήφθησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 24 και 20 ετών.

-Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της 16-8-2016, ο 24χρονος από κοινού με τον 22χρονο, διέρρηξαν οικία, σε χωριό της Θάσου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της:

3 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές

4 ρολόγια χειρός

1 κινητό τηλέφωνο

διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα

-Μετά την καταγγελία της κλοπής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν, αρχικά, στη Θάσο, τον 24χρονο και στη συνέχεια σε παραλιακή περιοχή της Θάσου τον 20χρονο, ο οποίος, όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί από τον 22χρονο, δύο (2) από τα παραπάνω ρολόγια.

-Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκαν στην κατοχή του 24χρονου οι τρεις (3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 20χρονου βρέθηκαν τα δύο (2) από τα αφαιρεθέντα ρολόγια, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: