Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Συνελήφθη 31-χρονος ο οποίος σε θαμνώδη περιοχή του Αμυγδαλεώνα-Καβάλας καλλιεργούσε 40 δενδρύλλια κάνναβης.


Κατασχέθηκαν συνολικά 40 δενδρύλλια κάνναβης.

-Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε θαμνώδη περιοχή του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, φυτεία αποτελούμενη συνολικά από 40 δενδρύλλια κάνναβης.

-Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, χθες (5-8-2016) το πρωί, στο χώρο της φυτείας, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών και Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

-Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε θαμνώδη περιοχή του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από 40 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 1,5 μέτρα.

-Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο 31χρονος, ο οποίος εντοπίσθηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης να περιποιείται τα φυτά κάνναβης και συνελήφθη.

-Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την αστυνομική έρευνα και προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: