Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Εξιχνιάστηκε στην Ξάνθη σπείρα τεσσάρων (4) ανηλίκων για κλοπές ποδηλάτων.


Οι δύο (2) από τους δράστες συνελήφθησαν.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις (3) κλοπές, που διαπράχθηκαν την 25 και 26-8-2016, στην πόλη της Ξάνθης.

-Συνελήφθησαν χθες (26-8-2016) το πρωί, στην Ξάνθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 15 και 12 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει δύο (2) ακόμη ημεδαπούς, ηλικίας 14 και 13 ετών, που κατηγορούνται για το ίδιο αδίκημα.

-Ειδικότερα, οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 15 και 12 ετών, τις πρώτες πρωινές ώρες της 26-8-2016, αφαίρεσαν από αύλειο χώρο οικίας, στην Ξάνθη, ένα (1) ποδήλατο και είδη υπόδησης.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν τους δύο (2) δράστες και να τους συλλάβουν.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε, επίσης, ότι οι δράστες το βράδυ της 25-8-2016, ενεργώντας από κοινού με τον 14χρονο και τον 13χρονο, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν δύο (2) ακόμη ποδήλατα, από την πόλη της Ξάνθης.

-Στο πλαίσιο των ερευνών καθώς και την κατοχή των δύο (2) δραστών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

-Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις (4) δράστες, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: