Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Σύλληψη δύο (2) ατόμων 26 και 25 ετών στην Καβάλα για διάρρηξη Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου.


-Συνελήφθησαν χθες (9-9-2016), στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

-Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, διέρρηξε, από κοινού με τον 26χρονο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 1 φακό, 1 ζευγάρι κιάλια, φορτιστές κινητού τηλεφώνου και διάφορα μικροαντικείμενα.

-Ακολούθως, το ίδιο πρωί, αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εντόπισαν και συνέλαβαν, στην πόλη της Καβάλας και τον 26χρονο.

-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

-Κατασχέθηκαν επίσης 2 διαρρηκτικά εργαλεία.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο (2) δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: