Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Δοξάτου κ.Δημήτρης Δαλακάκης τίμησε τα εξέχοντα μέλη του Ελληνικού Πνεύματος Κα Κατερίνα Περιστέρη και Κο Κρις Σπύρου στο 4ο αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Δοξάτου.


                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση δημοτών και φίλων πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Δοξάτου το 4ο αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας στο Δοξάτο την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016.

-Ο Δήμαρχος Δοξάτου Κος Δημήτριος Δαλακάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τους διοργανωτές, Πολιτιστικούς Συλλόγους, για την άρτια προετοιμασία και οργάνωση της πολιτισμικής μας συνάντησης που έχει γίνει πλέον θεσμός όσο και τα εξέχοντα μέλη του Ελληνικού Πνεύματος Κα Κατερίνα Περιστέρη, επικεφαλής των ανασκαφών στον Τύμβο Καστά οι οποίες απέδωσαν ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα, και Κο Κρις Σπύρου Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

-Με χαρά ο Δήμος μας τίμησε την διαπρεπή αυτή Ελληνίδα και τον εξέχοντα ομογενή μας στις Η.Π.Α. οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση ως προσκεκλημένοι του Δημάρχου μας.

-Ο Δήμαρχος Δοξάτου Κος Δημήτριος Δαλακάκης παρών πάντοτε σε δημιουργικές και αξιόλογες πρωτοβουλίες όπως αυτή η εκδήλωση διαβεβαιώνει ότι πάντοτε τόσο ο Δήμος όσο και η ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Δ. θα βρίσκονται υποστηρικτές και αρωγοί ιδεών, προτάσεων και εκδηλώσεων που θα προάγουν την πολιτισμική και εθνική μας ταυτότητα.



Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια: