Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Εξιχνιάστηκαν 1 κλοπή οχήματος και 1 απόπειρα διάρρηξης επιχείρησης στο Nομό Καβάλας.


Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες.

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, μία (1) κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και μία (1) απόπειρα διάρρηξης επιχείρησης, που διαπράχθηκαν, προχθές (13-10-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Καβάλας.

-Συνελήφθησαν, προχθές (13-10-2016), στο νομό Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς και τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη 22χρονο ημεδαπό.

-Ειδικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι, την 13-10-2016, οι τρεις δράστες αφαίρεσαν αρχικά από την πόλη της Καβάλας, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη συνέχεια, οι δύο από αυτούς, ηλικίας 26 και 22 ετών, μετέβησαν με το παραπάνω όχημα σε χωριό της Καβάλας, όπου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν επιχείρηση, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

-Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

-Στο εσωτερικό του οχήματος, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 4 διαρρηκτικά εργαλεία.

-Σημειώνεται ότι και οι τρεις (3) δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: