Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθη σε χωριό της Καβάλας 20-χρονος για διαρρήξεις σπιτιών.


-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 5 κλοπές από οικίες, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα 22-9-2016 έως 21-10-2016, σε χωριό της Καβάλας.

-Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 19, 20, 22 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Συνελήφθη την (21-10-2016) το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς ο 20χρονος δράστης.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ο 20χρονος, ενεργώντας είτε μόνος του είτε από κοινού με τους άλλους τρεις δράστες, διέρρηξαν σε χωριό της Καβάλας πέντε (5) οικίες.

-Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, 2 κυνηγετικά όπλα, 5 ηλεκτρικές συσκευές, 5 ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακά είδη, εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.

-Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα δύο κυνηγητικά όπλα και μέρος από τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

-Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: