Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθη 31χρονος στη Δράμα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.


-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) διαρρήξεις καταστήματος και οχημάτων, που διαπράχθηκαν την 21/22-10-2016, στην πόλη της Δράμας.

-Συνελήφθη την (22-10-2016) το πρωί, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

-Ειδικότερα, την 21/22-10-2016, ο δράστης διέρρηξε κατάστημα στην πόλη της Δράμας, προκαλώντας φθορές και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 31χρονος διέρρηξε επίσης δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, κατά τη διάπραξη των οποίων αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό, κλειδιά οικίας και διάφορα έγγραφα.

-Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 68,70 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του.

-Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: