Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθη στην Καβάλα 32χρονος Αλβανός ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβίαση περιορισμών διαμονής και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


-Συνελήφθη χθες (30-9-2016) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές , ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβίαση περιορισμών διαμονής και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

-Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει εννέα (9) ναρκωτικά δισκία, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της ηθικής αυτουργίας από κοινού σε διακίνηση ναρκωτικών.

-Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο δράστης είχε επανέλθει παράνομα στη χώρα, παρόλο που ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών.

-Κατασχέθηκαν τα παραπάνω ναρκωτικά δισκία.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Αρμόδιο Εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: